Karitász adománygyűjtés
2020.03.20

A Karitász erre a hétre meghirdetett tartós élelmiszer gyűjtése a kialakult helyzet miatt érhető módon akadozik, viszont a pénzadományozás átutalás formájában továbbra is működik. Ezen pénzadományokat a Katolikus Karitász Budakeszi Plébániai Csoportja kapja közvetlenül és helyben kerül felhasználásra.

Kedves Családok!

A Karitász erre a hétre meghirdetett tartós élelmiszer gyűjtése a kialakult helyzet miatt érhető módon akadozik. A korábban megszokott módon, személyes adományként leadott élelmiszerből nagyon kevés érkezett. Ezért szeretnénk felhívni az adakozók figyelmét, hogy a másik jól bejáratott adománygyűjtési mód, azaz a pénzadományozás átutalás formájában továbbra is működik.

Bankszámlaszám: 10701180-47037009-51200002 (CIB Bank)

Ezen pénzadományokat a Katolikus Karitász Budakeszi Plébániai Csoportja kapja közvetlenül és helyben kerül felhasználásra. Általában tartós élelmiszert és higiéniai termékeket vásárolunk nagyobb tételben és ezt helyi rászorulóknak osztjuk szét.

Adományosztások: minden csütörtökön 15:00-16:00-ig a Szent László házban (Fő u. 206).

Ameddig nincsen jogszabályi akadálya, addig ezt a módot fogjuk alkalmazni most is. A körülmények változásával az osztás módja változhat, de az adományok semmiképpen sem vesznek el.

Kérjük amennyiben az Ön ismerettségi körében van olyan, aki segítségre szorulna jelezze alábbi elérhetőségeinken.

Támogatásukat előre is köszönjük!

a Karitász önkéntesei

+36 30 555 1884 (Kovács Zsolt)

 

2020. március 29.
XVIII.évf. 12.számA járvány miatt nyilvános szentmisét nem tartunk.

Itt megtekinthető a
nagyheti
és húsvéti
liturgiaközvetítések

listája