Kérések a járványveszély miatt
2020.03.15

A koronavírus járványveszély miatt Liptai Sebestyén, plébániánk gondnoka és sekrestyése önkéntesek segítségét kéri a padok misék utáni fertőtlenítéséhez.

Szeretném önkéntesek jelentkezését kérni a fertőtlenítéshez. A padok tetejét és fejrészét, a kilincseket és fogantyúkat már több napja naponta fertőtlenítem, ami nagyon sok időmbe telik, miközben igazából jó lenne minden mise után fertőtleníteni. A jelenlegi takarítógárda csak két hetente takarít, ráadásul nagy részük idős hölgy, a járványra tekintettel pedig már többen jelezték, hogy inkább nem jönnek, kéthetente sem egy ideig.

Bekészítettem a fertőtlenítős folyadékokat, a törlőkendőket, kesztyűket, az önkénteseket pedig arra kérném, hogy misék után ezeket az elsődleges felületeket töröljék át a fertőtlenítővel.

 

Az irodai ügyfélfogadásnál jó lenne, ha csak a fontos és halaszthatatlan ügyekben jönnének az érdekeltek és előzetes időpont-egyeztetéssel elkerülhető a tumultus vagy sorban állás. Így megfelelünk a megelőző intézkedések elvárásainak is.

 

Szerintem sok dolog változni fog, de a lényeg, nem. Budakeszi a Havasboldogasszony védelme alatt áll. Félni nem jó megoldás, imádkozni annál többet ér, és ez csak a javunkra válik. Talán jobban is látjuk majd a lényeget.

Szeretettel és bizakodással várom a segítőket

Liptai Sebestyén (Sebi) plébániai gondnok és sekrestyés

 

2020. május 31.
XVIII.évf. 15.szám


 hétfő 6:30
 kedd 6:30
 szerda 6:30
 csütörtök 6:30
 péntek 19:00
 szombat 19:00
 vasárnap 8:00
10:00
19:00

Május 31.
Pünkösdvasárnap
vasárnapi miserend

Június 1.
Pünkösdhétfő
hétköznapi miserend