Szentjánosbogár közösség
2023.09.22

Idén is várja az 5-6-7. osztályos gyerekek jelentkezését a Szentjánosbogár közösség Budakeszin. A Szentjánosbogár egy olyan keresztény katolikus közösség, ami Szent-Ignáci lelkiséget szem előtt tartva tevékenykedik országszerte. Nyáron különböző korcsoportokban táborokat szervezünk, év közben pedig kisebb csoportokban összegyűlve, úgynevezett klubokban találkozunk.

Kedves budakesziek, közösségi élményre vágyó gyerekek!

Idén is várja a csatlakozókat a Szentjánosbogár közösség Budakeszin. 5-6-7. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk. A Szentjánosbogár egy olyan keresztény katolikus közösség, ami Szent-Ignáci lelkiséget szem előtt tartva tevékenykedik országszerte. Nyáron különböző korcsoportokban táborokat szervezünk, év közben pedig kisebb csoportokban összegyűlve, úgynevezett klubokban találkozunk. Vannak különböző különleges programjaink is, mint a bál, lelkigyakorlat, a Rajzás, Városjáték, vagy a Métabajnokság.

A gyerek klubok vezetői fiatal egyetemisták, akik önkéntes alapon vesznek részt ilyen módon is a közösség életében. A vezetők a "Bogárpedagógia" szerint foglalkoznak a gyerekekkel. A bogárpedagógia alapja a játék és annak különböző feldolgozási módjai. Emellett fontos törekvésünk, hogy segítsük egymást, a gyerekeket a mindennapi kereszténységük megélésében.

Idén a második klub indulna Budakeszin.

  • Az új klubba ötödikes-hatodikos gyerekeket várunk.
  • A tavaly indult klubba hetedikes gyerekek csatlakozhatnak.
Várunk minden kedves érdeklődőt!

Jelentkezni az alábbi email címeken tudtok:

  • Új klub:
  • Régi:

Nagy szeretettel Rozi, Áron, Ili, Gergő

 

Nyári szünet