Aktuálisan 5. és 6. osztályos gyermekek számára nyújt közösségi alkalmakat heti rendszerességgel.


Az imacsoport a nemzetközi Szent Mónika Imaközösséghez, Magyarországon a "Keresztény édesanyák Szent Mónika közösségéhez” tartozik.


Helyi édesanyák közössége, akik közösségben szeretnének heti rendszerességgel imádkozni gyermekeikért, családjukért.


A házaspároknak szóló közösség a MÉCS közösség koncepciója szerint havi egy szombat este találkozik. A házaspárok egy-egy témát dolgoznak fel, illetve imádkoznak a találkozókon.


Közösségük a 2018-tól zajló felnőtt katekumen képzések közösségeiből alakult. Összejöveteleiket közös imádsággal kezdik, szentírás olvasásával foglalkoznak, illetve az evangéliumról beszélgetnek baráti kapcsolódással/barátsággal.


2018 szeptemberében alakult a csoport, alkalmanként rövid szakaszt olvasnak fel. A Szentírásról, hitünkről - annak részleteiről - és hitünknek a mindennapokban való megéléséről beszélgetnek.


Az alapítás óta (1971. augusztus 15.) emberek sokaságának megszakítatlan imádsága száll fel Urunkhoz a Föld öt kontinensén…


A Hit és Fény közösségek értelmi sérültek, családtagjaik és barátaik, - különösen fiatal barátaik - közössége, akik rendszeresen találkoznak Krisztus szellemében, hogy megosszák barátságukat, együtt imádkozzanak és ünnepeljék az életet. A Hit és Fény Báránykák közössége havonta egyszer találkozik szombat délutánonként.

2024. június 16.
XXII.évf. 23.szám

Június 16-án, vasárnap kivételesen 18 órakor kezdődik az esti szentmise, Schmotzer Kristóf újmiséje.